undefinedundefined
Jeg kommer rett ut og si det: Jeg har ekstremt ubehagelige føtter De er formløse og snill kdfulde menn sløvt, og fordi jeg har mistet tre tnegle, siden jeg startet lbe i begynnelsen av fjoråret, har jeg . hadde tre veldig rart deformert tnegle som vokste tilbake i deres sted. Min pinkie ter er misformet, som små kller, og de hadde aldri tnegle i første omgang. Føttene mine svetter også på drbe av en lue, og svetten renner opp enormt. Og med rikelig svette kommer mrkelige sko friksjon nike free run 3, går ikke jeg.

  Når du kjører, hvis det er en ting som er fysisk off lenge nok, begynner det å bry deg så mye at hjernen din driver deg bananer og du kan ikke g p Inntil jeg oppdaget disse Nike Elite kjører DriFIT sokker, brukte jeg alltid siste halvdel av min lange krsler tnke mer enn hvor rart føttene mine flte. Jeg måtte stoppe og ta sokkene mine, la føttene luft for en liten bit, skifte sokkene mine, og slog av. Og så, etter måneders bomull socked frustrasjon forverring nike store, stakk jeg innom min favoritt krende butikken og desperat avskallede ut $ 12 per par i hb at de ville gjøre en forskjell. Jeg opprinnelig plukket dem ut fordi jeg trodde den oransje storet er kult nike norge, menn Heldigvis, min overfladiskhet betalt i dette tilfellet.

  De var verdener bedre end bomull sokker som jeg brukte til å vanne.

  Disse ligger tett nok til at de ikke haug eller fold. De er diskret forskjellig for høyre og venstre fot, som høres ut som overkill nike free 5.0, menn seriøst gjøre en forskjell. De på en måte (hekseri) holde min fot TRRE og komfortabel, er s oversweating en saga blott. Og jeg har aldri fet en blemme ifrt disse.

  Siden min første paret, har jeg eksperimentert med andre syntetiske lbesokker og funnet at andre mrker av funksjonalitet sokker fungerer helt fint (jeg har hatt flaks med disse Asics sokker alike) menn ingen jobb for meg ganske så perfekt som Nike. Du vil elske dem hvis du er en løper eller bare noen som går mye rundt med motbydelig, forfrdelige føtter, og jeg vil anbefale dette til alle som ikke ønsker å ha til å tnke mer enn hva er mellom deres hud og sko.billige nike free run
Nike Sko på nett
nike free run